DUYURULAR

05.07.2024

TİDE BELLEK PROJESİ

 
Değerli Türkiye İç Denetim Enstitüsü Ailesi,
 
Hepinizin bildiği üzere önümüzdeki yıl, 19 Eylül 2025 günü, “Meslekte paylaşarak gelişmek, katılımla ilerlemek” düşüncesiyle hayata başlayan meslek örgütümüzün 30. kuruluş yıldönümünü kutlayacağız. Bu vesileyle, Türkiye İç Denetim Enstitüsü’nün kurulduğu 19 Eylül 1995’ten bu yana tarihsel gelişiminin belgelenmesi için bir kurum tarihi projesi başlattık. (Kurum tarihi projemizle ilgili bilgilendirici webinar kaydımızı şu adresten izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=DA1IsaMRdts )
 
Proje kapsamında hazırlanacak kitap, belgesel film ve arşiv çalışmalarında değerlendirilmek üzere gerek kuruluş aşamasında gerekse bugüne kadarki süreçte rol ve görev alan üyelerimizin katkı ve desteğini önemsiyoruz. Bu çerçevede TİDE ile ilişkinizi, mesleki birikim ve gelişiminizi, anı ve anekdotlarınızı ifade eden her türlü görsel ve yazılı belgenin, objenin, görüntü kayıtlarının vb. orijinallerini veya birer kopyasını bizlerle paylaşmanız çalışmamıza katkıda bulunacak, arşivimizi zenginleştirecektir.
 
Sizleri mesleğimize ve enstitümüze önemli katkılar sağlayacak bu çalışmamıza destek vermeye davet ediyor, yapacağınız katkılar için şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
Paylaşımlarınızı ve her türlü soru ve önerinizi tidebellek@tide.org.tr adresine iletebilirsiniz.
 
Teşekkürler,
 
Osman Bahri Turgut
Türkiye İç Denetim Enstitüsü
Yönetim Kurulu Başkanı